Happy Merdeka every one!!!

30.8.08

Happy Birthday Roddick! and congrats for making it to the 3rd round of US Open 2008!

pic credits : Donald Emmert/Getty Images

I am soooooooo happy today....hehehe....










B'coz.....





Andy Roddick won the first round of tennis US Open 2008. More over, it was a straight set against Fabrice Santoro of France. What else? Oh yes! THE Roddick's final match point! His powerful serve made Santoro just stood and watched without making any attempt to return the ball. Later, Santoro protested which is so childish to me. Roddick won 6-2, 6-2, 6-2.


Roddick next opponent would be Ernests Gulbis of Latvia. What's interest me is, Roddick and Gulbis shared the same birthday and that would be, tomorrow August 30th.


In a shocking news. Top seed and World No. 1, Ana Ivanovic stumbled down in her second round game. She lost to Julie Coin of France, 3-6, 6-4, 3-6.

The new kid on the court - Julie Coin

pic credits : AP, Matthew Stockman & Don Emmert/Getty Images

28.8.08


Showing in Malaysia's cinemas today! Let's go and watch ;)


Congrats to One Nation Emcees for winning GangStarz season 2 last night. They've beaten Akasia of Malaysia, Paragon Child and Three Point Five from the Philippines and also D'Reborn from Indonesia.
They sang Kuda Hitam, Madu dan Racun, Don't Phunk with My Heart and a duet with Jeffry Din, Mas Mona and Kenanganku.
They won USD100k and also RM10k for obtaining the most votes through SMS.


Happy or not?

We were talking about it yesterday. A colleague of mine said, "tidak dapat 50 sen, 20 sen pun okay juga"

Now, dia dapat 15 sen! :lol:

read here for Najib's plea


A second silver for Malaysia at Beijing 2008. Chai Fong Ying delivered the medal in Wushu. Congratulations to Fong Ying and to Malaysia Team.

RM300k is definitely belong to her. Probably a Datukship for her too? :D

source


He has received a RM300k and also RM3000 monthly pension for life. AND he would be conferred a Darjah Setia Pangkuan Negeri (DSPN) which carries the title Datuk on August 30th.

Congratulations to you once again, Lee Chong Wei!

Source - Sun2Surf.com



Sekali sekala dengar Stacy nyanyi lagu slow pun ok juga. She also sang Makhluk Tuhan Paling Seksi and Aku Stacy during the Charity Concert at Penampang Cultural Centre, last night.

Tapikan, saya kesian juga tinguk tu VIP. Pandangan diorang terlindung oleh orang ramai yang berkerumun di depan stage. Nasib baik si Stacy bersikap profesional. I think she knew the situation. She went down from the stage and approached the VIPs table untuk bersalaman. Very good attitude Stacy! Keep it up!

video

Happy Birthday to Stacy! Semoga segala impian akan tercapai. All the best of luck in your career too.


I was stunned and I was speechless. I'ver never watched such a fast and fierce game from Lin Dan before. Lee Chong Wei was out of his league. Lin Dan showed us a world-class performance. It also means, we have so much, much more to learn!

But to Chong Wei, if you are reading this (huhu, perasan kunun Chong Wei baca blog saya). But still I wanna say this to Chong Wei, Congratulations! You make us Malaysians very proud of you. An Olympic silver medal is better than nothing! Better luck in the future!



The new season of The Amazing Race Asia is coming! Premiering on the 11th September 2008 at 9.00pm only on AXN. Racers will be revealed on 4th September 2008, but actually it is already revealed on AXN website . Dubbed as the toughest race ever, so do not miss it!


From left to right
Pailin Rungratanasunthorn & Natalie Glebova (Beauty Queens, Thailand)
Vince Chung & Sam Wu (Best Buddies, Hong Kong)
Neena Rai & Amit Rai (Cousins, India)
Niroo Asrani & Kapil Asrani (Father & Son, India)


From left to right
William Hong & Isaac Hong (Brothers, South Korea)
Ida Nerina & Tania Khan (Actress & Heiress, Malaysia)
Bernie Chan & Henry Chan (Brother & Sister, Malaysia)
Geoff Rodriguez & Tisha Silang (Dating Couples, Philippines)


From left to right
A. D. Chan & Faeza @ Fuzzie Sirajudin (Friends for 15 years, Singapore)
Visa Sarasas & Oliver Faivre (Friends, Thailand)

Pick your team guys!




Linda Nanuwil will perform at The Sabah - Indonesia Cultural Night on the 28 August 2008 at Magellan Sutera Resort.

For more info, please visit Sabah Tourism



It will be Lee Chong Wei and Lin Dan in the final. RM300k cash is confirmed belongs to Chong Wei. But how nice if he can grab the gold medal and RM1 million is waiting for him :)

(Photo credit: Julian Finney/Getty Images)

Bersungguh-sungguh tau sign autograph! Tengok saja di jari-jarinya. Comot dengan ink :lol: Tekalah tangan siapakah itu?

Update:


Oklah. Kamu memang terrer :) Tangan siapa lagi kalo bukan tangan Linda Nanuwil kan. Ala, kalo tiada tu cover CD, mungkin korang tidak dapat teka juga :p

Ini artis ahh..susah betul mo dapat gambar muka dia. Kalo dia sedang menulis atau sedang sign autograf, kepala dia mesti tunduk begitu hehehe

Cuba ko tengok ni TS! Beginilah gambar-gambar Linda dalam kamera saya. Satu pun tidak menjadi. Maka itu, saya minta sedekah dari kamu gambar-gambar yang kamu ambil.

Odoi! Yang ini juga bah. Bagus-bagus sudah saya fokus dia, tiba-tiba pula dia berpaling mencari Roger Wang. Time ni, Linda cakap "sayang, dia sudah kahwin" sama Roger tu hehe.

Saya kira-kira mau upload tu video yang Ritt bagi sama saya. Bukan saya ketawa apa yang Linda cakap masa tu, tapi saya berabis ketawa dengan tangan orang yang mengambil video tu. Macam kena gegaran gempa bumi hahaha. Lariiii.....sebelum kena ketuk kepala saya hehehe

13.8.08

Saya sebenarnya tidak berkesempatan menonton FFM21, terkejut apabila menerima sms daripada De5 mengatakan Stacy gugup atas pentas. Bila saya tanya selanjutnya, beliau memberitahu Stacy macam tidak bersedia untuk buat persembahan.

Well, to me, nobody is perfect. Insiden tu akan berlaku kepada sesiapa saja yang bergelar artis. Biar artis tu lama atau baru, it tends to happen. Ini merupakan proses pembelajaran. Kesilapan akan mematangkan artis tersebut untuk lebih berhati-hati di masa-masa akan datang.

To Stacy, don't worry too much about this. Life must go on. Keep rocking girl! And see you on the 18th of August 2008!

Click here for Stacy's explanation.


Linda presenting souvenir to Datuk Seri


The Launching done by YB Datuk Seri Joseph Pairin Kitingan


Imelda Michael, a die-hard fan of Linda!



Ini dia kad jemputan yang saya pinjam. Konon-konon, saya dijemput hadir hehehe. Bah! orang Sabah semua, orang Sarawak, orang dari Semenanjung, orang Brunei atau di mana saja anda berada, mari kita pigi saaaana 1Borneo, kita pigi intai si Linda Nanuwil buat pelancaran album dia. Mana tau dapat bergambar bersamanya, dapat autograf ka dan kalo anda bertuah mungkin dapat lucky draw. Hadiah lucky draw? Makan Malam bersama Linda Nanuwil! Harap-haraplah :D

Sempat lagi ni! Acara bermula pukul 2.00 petang. Mari-mari, jangan ketinggalan!

Single MTV Linda Nanuwil yang pertama bertajuk 'Upus Tolidang' akan dipertontonkan semasa pelancaran album KadazanDusun Linda pada 09 Ogos 2008 di 1Borneo Hyper Mall, bermula jam 2.00 petang.

Kepada peminat Linda, jangan ketinggalan. Bah! serang 1Borneo :)






Album KadazanDusun Linda Nanuwil berjudul 'Linda' akan dilancarkan pada 09 Ogos 2008 di 1Borneo Hyper Mall bermula pada jam 2.00 petang.

Kepada semua peminat Linda, marilah kita sama-sama datang ke majlis pelancaran tersebut sebagai tanda sokongan kita kepadanya.

3.8.08


Found this article in New Sabah Times. In Malay & Dusun version. I don't need to elaborate just read the paper cuttings :) Apa yang penting, saya tidak sabar menunggu kemunculan telemovie ini di kaca TV.







* Felix nampak tembam tapi beliau kelihatan lebih muda :)

Tahniah! Stacy bakal mempunyai web rasmi. Site ini penting untuk memudahkan peminat-peminat Stacy untuk mendapatkan info sahih mengenai Stacy.

Klik sini untuk ke pautan web rasmi Stacy.